ZDRAVO I FINO NA LJETNOJ RAZBIBRIZI U KUTINI

Društvo „Naša djeca“ Kutina u programu Ljetne razbibrige predstavilo se još s jednom radionicom – Zdravo i fino. Već tradicionalno pripremali smo i posluživali zdrave i osvježavajuće voćne smoothije i grickalice od tostiranih sjemenki i orašida.
U gostima su nam bili prijatelji iz DND Zabok, prepoznatljivi po projektu „Zdravo i fino“ kojemu je cilj prevencija pretilosti u djece i popularizacija zdravih životnih stilova. Radionicu zdravih napitaka vodile su volonterke Anja iz Zaboka i Helena i Snježana iz Kutine. Oko našeg štanda bilo je vrlo zabavno i živo. Blendali se i degustirali zdravi smoothieji, a prijatelji iz DND Zabok prezentirali su kutinskim klincima i njihovim roditeljima igre asocijacije na temu zdravog voća i povrća i igru razvrstavanja zdravih i nezdravih namirnica. Posebno oduševljenje pobudila je igra „slijepi zvončari“ na temu kulturne baštine.
Zahvaljujemo Koordinacijskom odboru „Grad Kutina-prijatelj djece“ i koordinatorici gospođi Renati Vlahek na organizaciji Ljetne razbibrige, našim dragim Zabočanima Anji, Ani, Dariji, Sari i voditeljici Jasenki na divnom druženju, edukativnim sadržajima projekta „Zdravo i fino“ i lijepom suradnjom među Društvima „Naša djeca“, mladim članovima Dramske skupine i Dječjeg foruma Klari, Tamari, Teni, Editi, Emi, Jakovu, Moni, Lani te njihovim mama i teti Ivanki na pomoći oko pripreme zdravih napitaka, kao i tajnici DND Kutina Mariji i voditeljici Heleni na fotografskom praćenju ovog edukativnog i zabavnog događaja.
S nama su i ovaj put bile naše preslatke maskote, psići Lajka i Jackie.

DONIRAJ

Društvo Naša djeca Kutina

Kralja Petra Krešimira IV br. 27 44 320 Kutina

OIB: 62155622363

IBAN: HR0224020061100522707

PRIDRUŽI SE

POZIVAMO TE NA SURADNJU

Javi nam se!

Kralja P. Krešimira IV 27 44320 Kutina
dndkutina@gmail.com
0916069696