Aktivnosti za djecu

Likovna i dramska radionica DND-a okuplja učenike kutinskih osnovnih škola. Trajanje rada radionica je tijekom cijele godine. Aktivnosti su u vezane uz pojedine datume, kada se javno prikazuju rezultati njihovog rada.

Aktivnosti Likovne radionice su izrada likovnih radova, izrada scenografije i kostima za priredbe dramske radionice i sudjelovanje na ostalim aktivnostima DND-a.

Aktivnosti Dramske radionice su: radionice dramskog odgoja i dramskih igara, uvježbavanje programa za nastupe na priredbama u Gradu uz Majčin dan, Dan obitelji, Dan grada i na prosinačkim svečanostima prilikom darivanja djece.

Vrhunac rada dječjih radionica je sudjelovanje na Smotri dječjeg stvaralaštva DND-a Hrvatske a Dječjih foruma sudjelovanju na Susretu Dječjih foruma Hrvatske.

U radu Dječjih foruma godišnje se okuplja oko 50 djece, učenika osnovnih škola. Osnovne aktivnosti su radionice provođenje prava djece predviđene Konvencijom Ujedinjenih naroda, izložbe povodom Dana Konvencije UN-a o pravima djeteta, tradicionalne susrete djece s gradonačelnikom u Dječjem tjednu, susretima djece Dječjih foruma Hrvatske sa saborskim zastupnicima te javni nastupi djece u ostalim aktivnostima Društva. Djeca pored toga uče kroz igru i zabavu kako je moguć život s puno međusobnog uvažavanja.

DONIRAJ

Društvo Naša djeca Kutina

Kralja Petra Krešimira IV br. 27 44 320 Kutina

OIB: 62155622363

IBAN: HR0224020061100522707

PRIDRUŽI SE

POZIVAMO TE NA SURADNJU

Javi nam se!

Kralja P. Krešimira IV 27 44320 Kutina
dndkutina@gmail.com
0916069696