Zahvala

Društvo Naša djeca Kutina zahvaljuje djeci Moslavine, njihovim roditeljima, učiteljima škola sa ovog područja, tetama naših vrtića i voditeljima udruga koje rade s djecom što su zajedničkim snagama u DND dostavili ukupno 802 poklon-paketa za djecu iz potresom pogođenog područja Hrvatske! Pakete su pripremila djeca sa šireg područja grada Kutine, iz Garešnice i Lipovljana: OŠ Banova Jaruga, OŠ Mate Lovraka, OŠ Stjepana Kefelje, OŠ Vladimira Vidrića, OŠ Zvonimira Franka, OŠ Josipa Kozarca iz Lipovljana I OŠ Garešnica, Dječji vrtići Kutina i Garešnica te KUD Moslavina.
Akciju “Djeca Moslavine za djecu Banovine” na poticaj Saveza DND Hrvatske pokrenulo je DND Križ, a uz LAG Moslavina i podršku Grada pridružilo se i Društvo Naša djeca Kutina, koje je prikupilo pakete u svom novouređenom prostoru. Iz Garešnice je pakete u dva navrata dostavio Poduzetnički centar uz pomoć grada Garešnice.
Zahvaljujemo od srca na prijevozu kojeg su nam nesebično ponudili DVD Međurić i OPG Leskarac, a one brojne prijevoze od škola, vrtića i drugih početnih točaka prikupljanja paketa do DND nećemo ni spominjati, jer su to roditelji, voditelji, učitelji i naši volonteri odradili sa željom da pomognu djeci.
Danas smo sve prikupljene pakete utovarili te ih poslali u Križ odakle će biti dostavljani do djece Banovine. Na paketima piše da li je namjenjen dječaku ili djevojčici i za koji je uzrast. Škole i vrtići Banovine ne rade pa će se djeci paketi dostavljati prema podacima o prebivalištu ili privremenom smještaju kojima raspolaže DND Križ.
Zahvaljujemo se našim vrijednim volonterima koji su pomagali u ovoj akciji : Đurđi, Sanji, Mariji, Heleni, Davoru, Mariju I Vlatki. Pomogle su nam Marta i Anica iz LAG-a, a kod samog utovara paketa naradio se i gradonačelnik Kutine, kojem također od srca zahvaljujemo.

DONIRAJ

Društvo Naša djeca Kutina

Kralja Petra Krešimira IV br. 27 44 320 Kutina

OIB: 62155622363

IBAN: HR0224020061100522707

PRIDRUŽI SE

POZIVAMO TE NA SURADNJU

Javi nam se!

Kralja P. Krešimira IV 27 44320 Kutina
dndkutina@gmail.com
0916069696