DRUŠTVO NAŠA DJECA KUTINA OBILJEŽILO DAN OBITELJI 2019.

Pod sloganom „Ekologija u obitelji“ u organizaciji Društva  Naša djeca Kutina i Pučkog otvorenog učilišta 25-tu godinu za redom obilježen je Dan obitelji i Majčin dan u Gradu Kutini. Time su se i kutinske obitelji bile dio Međunarodnog dana obitelji (15.5.) koji je ove godine u znaku obitelji i odgovora na klimatske promjene. Znanje o ekologiji potrebno je danas više nego ikada i malim i velikim, jer promjenom ekoloških navika možemo ublažiti posljedice velikih klimatskih promjene.

U zanimljivom i bogatom plesnom, glazbenom i scenskom programu nastupala su djeca iz vrtića, svih osnovnih škola, OGŠ Borisa Papandopula, Pučkog učilišta Kutina, Društva Naša djeca te plesači i tamburaši iz KUD-ova „Moslavina“, „Ivančice“ i „Repušnica“.

A učenici iz Dječjih foruma osnovnih škola Banove Jaruge, Stjepana Kefelje i Vladimira Vidrića izradili su likovne i literarne radove na temu ekologije koji su prikazani u projekciji i izloženi na ulazu u kino-dvorani.

Dramska skupina domaćina programa Društva Naša djeca izvela je scensku igru  „Vikend bez staraca“ te su i ovaj put mali glumci briljirali i dobro nasmijali publiku.

Djecu izvođače, njihove voditelje te prepunu dvoranu roditelja i ostalih članova obitelji, pozdravio je gradonačelnik gospodin Zlatko Babić, čestitajući Društvu Naša djeca na predanom radu s djecom, organizaciji priredbe te aktualnoj ekološkoj temi.  Gradonačelnik je posebno pohvalio djecu za njihovu ekološku osviještenost koju uče u vrtiću, školi i kod kuće.

Program je realiziran uz pomoć članova Društva Naša djeca te tehničkog osoblja Pučkog otvorenog učilišta kojima se od srca zahvaljujemo kao i Gradu Kutini. I ove je godine Dan obitelji u dobrom društvu s Društvom Naša djeca bio nezaboravan doživljaj ljepote kutinskog dječjeg stvaralaštva i oduševljenih članova njihovih obitelji.

Program

Foto album

DONIRAJ

Društvo Naša djeca Kutina

Kralja Petra Krešimira IV br. 27 44 320 Kutina

OIB: 62155622363

IBAN: HR0224020061100522707

PRIDRUŽI SE

POZIVAMO TE NA SURADNJU

Javi nam se!

Kralja P. Krešimira IV 27 44320 Kutina
dndkutina@gmail.com
0916069696