DJED MRAZ DIJELIO BOŽIĆNE POKLONE DJECI HVIDRE U BAJKAONICI DRUŠTVA NAŠA DJECA KUTINA

Društvo „Naša djeca“ Kutina u suradnji s Udrugom HVIDRA Kutina i Gradom Kutina organiziralo je podjelu božićnih poklona djeci  kutinskih branitelja. Za bajkovit i razigran program već su se tradicionalno pobrinula djeca iz Dramske skupine Društva „Naša djeca“ i voditeljice Helena i Snježana izvedbom glazbeno-dramskog „Bajkopleta“ nastalog u radionici „Bajkaonica“ koju DND Kutina u suradnji s OŠ Stjepana Kefelje i PŠ Jamarice provodi u okviru projekta „Neka odrastanje bude dječja igra“.

Djeca i njihovi roditelji prisjetili su se koliko vole i koliko im znače bajke i pripovijedanje priča, a pripovjedačka i glumačka umijeća mladi glumci obogatili su i svojim glazbenim talentima, svirajući taktove popularnih „Zvončića“ na flauti, glasoviru, violini, trubi i šuškalicama.

Veselo druženje uveličao je i gospodin Zlatko Babić, gradonačelnik Grada Kutine, pokrovitelja podjele poklona, zaželjevši svima čestit Božić i uspješnu novu 2018. godinu. Djeci posebno drag gost večeri bio je glavom i bradom Djed Mraza koji im je podijelio poklone, a oni su iskoristili za fotografiranje i pitanja odakle je stigao.

Hvala Udruzi HVIDR-i na dugogodišnjoj suradnji i ovom lijepom programu, a Gradu Kutinu na osiguravanju poklona djeci.

Društvo „Naša djeca“ Kutina svoj djeci našeg grada i njihovim roditeljima,bakama, djedovima, tetama, stričevima, dragim prijateljima, velikim i malim želi sretne božićne blagdane i novu 2018., pozivajući na suradnju i podršku.

DONIRAJ

Društvo Naša djeca Kutina

Kralja Petra Krešimira IV br. 27 44 320 Kutina

OIB: 62155622363

IBAN: HR0224020061100522707

PRIDRUŽI SE

POZIVAMO TE NA SURADNJU

Javi nam se!

Kralja P. Krešimira IV 27 44320 Kutina
dndkutina@gmail.com
0916069696