DAROVI ZA DJECU UDRUGE HVIDRA-A GRADA KUTINE

U već tradicionalnoj suradnji Udruge HVIDR-a, Grada Kutine, Društva Naša djeca Kutina i Pučkog otvorenog učilišta, u klubu Arcus podijeljeni su božićni darovi djeci članova HVIDRA-e, a koje je osigurao Grad Kutina.

Priredbu su uveličali pomoćnica pročelnika za društvene djelatnosti gospođa Kornelija Marošević, koja je u ime Grada Kutine, djecu i odrasle pozdravila toplim riječima dobrodošlice, predsjednik Udruge HVIDRA Damir Badanjak.

Prije podjele darova, učenici Dramske skupine Društva Naša djeca, zajedno s voditeljicama Helenom Ćosić i Snježanom Krpes, pripremili su “Bajkaonicu” i ispripovijedali djeci bajke “Mala vila”, Hrvatska usmena priča i “Vuk i sedam kozlića“ prema zapisima braće Grimm. Učiteljica Helena Ćosić je pripovjedačica u kutiću „Bajkaonica“ koju provodi Društvo Naša djeca u okviru projekta „Neka odrastanje bude dječja igra“.

Za kostime su se pobrinula djeca i voditeljica Helena, za rekvizite i scenografiju pobrinula se voditeljica likovne skupine Vlatka Vidiček-Dam, a sredstva za njihovu izradu osigurana su pomoću donacije tvrtke Moslavina d.o.o.

Učenici dramske skupine pomogli su Djedu Mrazu podijeliti djeci darove, koja su se razveselila kako darovima tako i zajedničkim fotografiranjem s Djedom Mrazom.

DONIRAJ

Društvo Naša djeca Kutina

Kralja Petra Krešimira IV br. 27 44 320 Kutina

OIB: 62155622363

IBAN: HR0224020061100522707

PRIDRUŽI SE

POZIVAMO TE NA SURADNJU

Javi nam se!

Kralja P. Krešimira IV 27 44320 Kutina
dndkutina@gmail.com
0916069696